Veelgestelde vragen
Met onze Honig producten willen we iedereen aan tafel krijgen.
En dat doen we natuurlijk alleen met de aller lekkerste producten.

Daarom zijn wij op zoek naar Honig fans die één van onze producten willen testen. Meld je dus snel aan en maak kans op een gratis testproduct.
Honig producten zijn gemaakt van de meest pure ingrediënten. Wij vinden het heel belangrijk dat deze producten getest worden door onze consumenten, daarom hebben wij het Honig Testpanel opgericht. Regelmatig testen we nieuwe en bestaande producten met het panel. Wanneer je je inschrijft voor het Honig testpanel, maak je kans op een gratis testproduct. In ruil daarvoor hoort Honig graag jouw mening over het product door middel van het invullen van een testrapport.
Iedereen kan zich vrijblijvend inschrijven via de testpanel applicatie. Klik hiervoor op ‘Inschrijven testpanel’. Het is wel noodzakelijk dat je fan bent van de Facebook pagina van Honig Dit doe je door op ‘Vind ik leuk’ te klikken op de pagina.
Ja, iedere Honig Facebook fan die kans wil maken op een gratis testproduct, kan zich inschrijven.
Door op de Facebook pagina van Honig op ‘Vind ik leuk’ te klikken en je in te schrijven voor het testpanel. Hierdoor maak je kans om een testproduct thuisgestuurd te krijgen.
Het testproduct wordt met de post bezorgd op het door jou ingevulde adres.
Indien je geselecteerd bent om te testen, wordt het testproduct binnen 4 weken na het einde van het testpanel naar het door jou ingevulde adres verstuurd.
Nee, het testproduct kan niet in de winkel opgehaald worden.
De resultaten uit de rapporten worden gebruikt bij productontwikkeling waar mogelijk. Ook kunnen de resultaten van het testpanel vermeld worden op onder andere sociale netwerken en websites van Honig.
Ja, je kunt meerdere testrapporten invullen, alleen niet voor hetzelfde product.
Dat kan zeker! Wij horen graag jouw mening over onze producten. Ga naar ‘Testrapport invullen’ om je reactie te geven. Dit kan alleen voor het huidige testpanel product. Indien je over andere producten je mening wilt geven, kun je dat doen via de Facebook pagina van Honig.
Bedankt voor je inschrijving. We hebben per keer slechts een beperkt aantal testproducten beschikbaar. Indien je geen product hebt ontvangen, ben je deze keer helaas niet geselecteerd om te testen. We nodigen je graag uit om je een volgende keer opnieuw in te schrijven.
Ja, de producten zijn in de supermarkt beschikbaar. Het assortiment van supermarkten verschilt en verandert regelmatig. Indien je één van de Honig producten wilt kopen, kun je hier naar vragen bij jouw supermarkt.